Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Benvolgudes i benvolguts,

Tenim el plaer de presentar-vos una nova edició de la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica del Col·legi que, com ja és tradicional, compaginarà aspectes teòrics al matí amb un abordatge més pràctic a la tarda en format masterclass, que vol mostrar com integrar el coneixement a la pràctica clínica.

Les nostres jornades són un punt de trobada i d'establiment de lligams, i augmenten la percepció del magnífic col·lectiu que som. I no cal que us digui que, venint d'on venim, aquesta jornada ens permetrà veure'ns de nou les cares després d'una llarga temporada d'absència.

La Jornada és un punt de trobada amb les companyes i companys, però sobretot és un motiu de creixement professional, d'aprendre i de millorar la nostra pràctica clínica, fet que permetrà millorar l'atenció dels nostres pacients.

Tindrem una jornada variada i diversa amb excel·lents ponents i tenim moltes ganes de retrobar-nos presencialment amb totes les mesures de seguretat i de poder compartir una estona parlant de la nostra passió: La fisioteràpia.

Recordeu que el hashtag per seguir a les xarxes socials la Jornada serà #NMECFC. Us convidem a compartir amb nosaltres les vostres publicacions.

Us hi esperem!

Ramon Aiguadé
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Ramon Aiguadé